top of page

Projectes que hem fet

l'hora feliç.jpg

L'HORA FELIÇ

Disseny i organització

L’Hora Feliç va ser la proposta de dinamització que va reengegar la vida cultural i de carrer a Manresa passat el confinament.

Cinc tardes en cinc places diferents amb un magazin en directe retransmès per xarxes i a través de la megafonia del barri, amb testimonis del barri i les actuacions de cinc projectes musicals de la zona en són el resultat.

010 lateral.jpg

UNA MANRESA MILLOR

Disseny i gestió integral

Hem dissenyat una campanya marc amb l’objectiu d’empoderar la ciutadania de Manresa en la cura de l’espai comú.
Hem creat la Instal·lació 010, una infografia per sensibilitzar i visibilitzar l’impacte dels residus voluminosos, i hem realitzat la gestió integral de la campanya d’informació amb 2 equips d'agents cívics.

encesa desobediència.jpeg

DESOBEDIÈNCIA

Direcció i producció artística

Un espectacle de Jo Jet i Maria Ribot amb quatre moments de la nostra història en què la societat ha emprès la determinada voluntat d’anar més enllà d’allò establert.

És una proposta d’espectacle performàntic amb música, il·luminació i audiovisuals interactius mitjançant l’actuació produït per a @omniumbagesmoianes

record tomasa.png

RECORD

Documentals i

projectes educatius

A Record fem curtmetratges documentals personalitzats de les persones grans de la família i immortalitzem el camí que les ha dut a ser grans persones.

PMajor 3 Sin título-1.tif

COMISSIONAT PEL CENTRE HISTÒRIC

Disseny i organització

Entre el 2018 i el 2019, hem realitzat tasques diverses dins del Comissionat pel Centre Històric de @manresa.cat.

Els projectes més destacats, la ruta de Comerç Emblemàtic i el projecte CHd'Art per a utilitzar aparadors en desús com a espais expositius.

Els carlins.jpg

ELS CARLINS

Gerència i captació de fons

Duem les regnes de la gerència de @salaelscarlins una entitat històrica de Manresa dedicada al teatre.

La nostra tasca es centra en planificar reptes estratègics com la captació de fons, la convocatòria artística de l’entitat, així com la gestió del dia a dia de l'equipament.

IMG_7966.jpg

FABA

(Festival Artístic del Barri Antic)

Som un dels agents participants de l'organització del FABA, el projecte que té per objectiu establir un espai de creació transformadora permanent a L'Anònima de Manresa.

Des del 2017, hem participat del primer impuls, la direcció executiva, la captació de fons estratègica, les relacions i la producció del festival.

manrusionica.jpg

MANRUSIONICA

Disseny estratègic de la captació de fons

Hem realitzat serveis de suport en la cohesió de l'ideari del projecte i disseny estratègic de la captació de fons per al festival d'arts electròniques Manrusionica 2018.

DENTAHONES_2.jpg

EX NOVO

Disseny creatiu i organització

Un concurs de música sense complexes que neix de la necessitat de creació de nous projectes artístics a la ciutat de Manresa, a través de TARIMA, la marca pròpia de promoció de les arts escèniques.

principal.png

MÚSICA MORTA

Disseny i organització

Un projecte que neix amb voluntat de transformació total. La seva missió és naturalitzar la mort a la nostra societat a través de l'art i la cultura.

Cristalitza en forma de festival l'any 2017 i de propostes educatives per a diversos públics.

El preu de la fruita berni puig.jpg

EL PREU DE LA FRUITA
Acompanyament

EL PREU DE LA FRUITA és un treball d’investigació artística de Berni Puig al voltant del conflicte dels treballadors temporers de la fruita a la Plana de Lleida. Un projecte de CCCB amb la coproducció de Konvent, la col·laboració de la Plataforma Fruita amb Justícia Social i el nostre acompanyament.

foto la canal dalt urbact.png

LA CANAL

Facilitació comunitària

LA CANAL és un espai comunitari activat al Centre Històric de Manresa a través del programa europeu Urbact Re-grow City.

Hem estat la llevadora que ha facilitat que la comunitat donés a llum aquest projecte.

mural carrer sant andreu.jpeg

MURAL

SANT ANDREU ANTIRACISTA

Facilitació comunitària

Hem participat del procés que va dur a reparar un mural per part de les veïnes del nostre carrer on es va proposar, votar i pintar en col·lectiu el nou mural.

la companya façana maca.jpeg

LA COMPANYA

Co-working

  • Facebook
  • Twitter

Hem pres la iniciativa de recuperar un local buit del Centre Històric de Manresa en forma d'espai de treball compartit amb sensibilitat transformadora.

 

El compartim amb @lacodornella @aquestamaria @zalolorza

mètode creatiu jo jet i maria ribot.jpe

​MÈTODE CREATIU

JO JET I MARIA RIBOT

Facilitació creativa

Un mètode creatiu que posa l’accent en la pertinença del projecte des de la vivència, l’emoció i el creixement personal, grupal i artístic dels creatius que hi participen.

Desenvolupat i posat en pràctica en el projecte Jo Jet i Maria Ribot.

COR DE DONES CULTURA DEL BÉ COMÚ

COR DE DONES

EL COR DE DONES és un espai de trobada entre dones des del qual teixir vincles reals, expressar-se, cuidar-se i empoderar-se.

 

Una proposta que acull a dones d’orígens, realitats i edats diverses per a posar la vida al centre.

TARIMA FORÇA.jpeg

TARIMA

Som promotors de TARIMA, el circuit d'arts escèniques del Centre Històric de Manresa que té per objectiu posar un escenari sota els peus de les propostes que neixen.

​És la nostra aposta de programació auto-gestionada a la ciutat de Manresa i en estreta sintonia amb Els Carlins.

AD9A1889.JPG

FENOMEN DISSIDÈNCIA

FENOMEN DISSIDÈNCIA és la documentació d'un procés grupal on s'ha treballat la pràctica dissident des de la vivència i l'experimentació artística

Una proposta de Cultura del Bé Comú produïda per Òmnium Bages-Moianès.

Concert Nadal Escolania (129).jpg

CANT A LA VIDA

Direcció artística

CANT A LA VIDA és una cançó escrita pels infants i joves de l’Escola d’Educació Especial Jeroni Moragas, d’Ampans, del Bages. Un projecte que té per objectiu mostrar el paper que té la música en el creixement personal dels joves que formen el Cor de l'Escola de @fundacioampans i parlar de la inclusió portes endins, cap als artistes, i portes enfora, cap al conjunt de la societat.

bottom of page