ELS NOSTRES CLIENTS

_CLIENTS ALS QUE PRESTEM SERVEIS

A continuació enumerem alguns dels projectes i clients als que prestem serveis per transformar a través de la cultura i les arts.

L'HORA FELIÇ (Ajuntament de Manresa, 2020): proposta de dinamització que va reengegar la vida cultural i de carrer a Manresa passat el confinament. Serveis de direcció i producció artística.

SALA ELS CARLINS (2020): gerència d'un dels espais amb més tradició teatral de la ciutat de Manresa. Serveis de gestió de l'equipament, desenvolupament estratègic i de captació de fons.

VERMELL JAZZ (2019-2020): acompanyament 360º en el disseny del festival. Serveis de producció i comunicació. De suport en la direcció artística i d'assessoria en captació de fons.

SHOPPING NIGHT MANRESA (2019): realització de l'esdeveniment amb aprofundiment en accions de consum conscient i sostenible. Serveis de producció, facilitació comunitària i de captació dels comerços participants.

URBACT RE-GROW CITY (Ajuntament de Manresa - Regidoria de Centre Històric UE - URBACT Re-grow City, 2019): serveis de facilitació comunitària, consultoria, dinamització, comunicació i coordinació del projecte a la cituat de Manresa. 

CANT A LA VIDA (Fundació AMPANS, 2018): producció i direcció artística de 'CANT A LA VIDA', una cançó escrita pels infants i joves de l’Escola d’Educació Especial Jeroni Moragas. Un projecte que té per objectiu mostrar el paper que té la música en el creixement personal dels joves que formen el Cor de l'Escola i parlar de la inclusió.

VISITES EDUCATIVES MERCAT PUIGMERCADAL (2019): acompanyament a infants, joves i adults en la descoberta de la idiosincràsia del Mercat.

NIT DE TAPES DE LA FESTA DEL TOMÀQUET (2019): servei de producció en les tasques de prospecció i coordinació de participants.

TALLER DE CANT PER A LA JORNADA DE TREBALLADORES D'AMPANS (2019): taller de teambuilding a través de l’expressió musical, la veu i el joc. Servei de creació i dinamització del taller.

FESTA DE L'ANELLA VERDA (Ajuntament de Manresa - Regidoria de Medi Ambient, 2019): coordinació, producció i contractació artística per a la Festa de l'Anella Verda a la Torre Lluvià de Manresa

MANRUSIONICA (2018): serveis de suport en la cohesió de l'ideari del projecte i disseny estratègic de la captació de fons.

COMISSIONAT DEL CENTRE HISTÒRIC (Ajuntament de Manresa, 2018): disseny estratègic de la comunicació i l'ús de la dinamització cultural i artística per a transformar el barri antic de Manresa.

MERCAT PUIGMERCADAL (Ajuntament de Manresa, 2018-actualitat): disseny i planificació comunicativa. Servei de community management.

ITACÚSTICS 2017: serveis de direcció artística d'una programació per portar propostes emergents fora de circuit a l'espai Ítaca Kursaal.manrusionica serveis captacio fons
batec centre històric manresa serveis dinamització